Hero Peuteropvang Noormannenstraat

Peuteropvang Noormannenstraat van Hero kindercentra is verbonden aan basisschool de Talenten. De peuteropvang is een fijne plek waar kinderen tussen de 2 en 4 jaar zich ontwikkelen om de stap naar de basisschool te maken. Het is de missie van Hero kindercentra om elke dag samen met de kinderen het avontuur aan te gaan op weg naar de beste versie van zichzelf. De kernwaarden Avontuur, Plezier, Leren en Aandacht zijn belangrijk voor Hero kindercentra en geven richting aan het beleid en manier van werken.

Voor- en vroegschoolse educatie (VVE)

Veel peuteropvanglocaties in Haarlem werken met speciale speel- en leerprogramma’s. Op Hero peuteropvang Noormannenstraat wordt met het VVE-programma Uk en Puk gewerkt. In dit programma is extra aandacht voor de (taal)ontwikkeling van kinderen. Dit noemen we voor- en vroegschoolse educatie (VVE). Leuke, afwisselende thema’s die helemaal passen in de belevingswereld van de peuters laten hen spelenderwijs leren. De peuteropvang is een slimme start! Kinderen die naar de peuteropvang gaan, hebben daar de rest van hun leven plezier van. De meeste kinderen stromen vanuit de peuteropvang door naar basisschool de Talenten, daarom is er altijd een goede overdracht van de kinderen van de peuteropvang naar de kleuterklas.

Voor meer informatie over VVE zie tabblad algemene informatie: www.klaarvoordestarthaarlem.nl

Voor meer informatie: Hero peuteropvang Noormannenstraat Noormannenstraat 1 2033 LG Haarlem E-mail: NoormannenstraatPeuter@herokindercentra.nl Tel.: 023–5330361